Bel

Afvalkalender

De afvalkalender voor inwoners van de gemeente Veenendaal is beschikbaar via de website www.mijnafvalwijzer.nl en app 'Afvalwijzer. Op deze manier voorzien de gemeente Veenendaal en afvalinzamelaar ACV u van actuele informatie. Overzichtelijk én persoonlijk, want alleen de inzameldagen die voor u van toepassing zijn worden weergegeven.

De afvalkalender is te bekijken via www.mijnafvalwijzer.nl of door de app ‘Afvalwijzer' te downloaden (iPad, iPhone, Android- en Windowsphone 8). U vindt de app in de Appstore, Google Play Store of Windows Store door te zoeken op de term 'Afvalwijzer'. 

Persoonlijke afvalkalender
Door online een postcode en huisnummer in te vullen, verschijnt de persoonlijke afvalkalender met daarop de relevante inzameldagen. Het is ook mogelijk om een pdf-bestand met een jaaroverzicht te downloaden via www.mijnafvalwijzer.nl. Naast de inzameldagen en basisinformatie over de soorten afval is er ook actuele informatie beschikbaar.

Herinnering via de app en web
Via de website www.mijnafvalwijzer.nl en app ‘Afvalwijzer’ kunt u herinnerd worden aan de afvalinzameldag. Een dag voor de inzameling of op de dag zelf (dit laatste is alleen mogelijk via app) ontvangt u een reminder (notificatie). Hierdoor bent u tijdig op de hoogte om de container of plastic heroes zakken aan de weg te zetten. Vergeet u ook niet de app te updaten om steeds van alle informatie voorzien te zijn.