1e Bedrijfsautotechnicus/Allround monteur

Jouw verantwoordelijkheid

Samen met circa 9 collega’s zorg je voor een goed functionerend wagenpark. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van complex onderhoudswerk en voorbereiden voor de apk aan diverse soorten voertuigen zoals transport- en inzamelvoertuigen, veegmachines, kolkenzuigers en bestelwagens maar ook voor het onderhoud van de opbouwen, kranen, zoutstrooiers en laadkleppen.

Je werkgebied varieert van hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek tot constructie. Je draait mee in een rooster voor gladheidbestrijding en storingsdienst en woont daarom in de regio Ede.

Jouw talent

Je bent een actieve en enthousiaste teamspeler die van aanpakken houdt. Je bent pas tevreden als de “klant” tevreden is. Je hebt een afgeronde opleiding als 1e Bedrijfsautotechnicus niveau 3 of 4 (1e monteur) gecombineerd met werkervaring in zware bedrijfswagens. Ben je opgeleid als Allround Monteur Mobiele Werktuigen (SOMA) of vergelijkbaar? Ook dan ben je van harte uitgenodigd om te reageren!

Ons aanbod

ACV biedt alle ruimte om jouw talenten in te zetten! We ontwikkelen je tot specialist van heel veel soorten voertuigen en je wordt opgeleid tot vakspecialist van een specifiek onderdeel. Ben je nog niet in bezit bent van rijbewijs C? Dan kun je dat op onze kosten halen!

Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao GEO, Services. Werkdagen van 9 uur waardoor je 1 vrije dag per 2 weken hebt.

Interesse?

Wil je solliciteren? Stuur je motivatie en CV aan de afdeling HR 
solliciteren@acv-groep.nl