Contact

App je een momentje? Nieuwe ACV app!

App je een momentje? Nieuwe ACV app!

Download NU de nieuwe ACV app! Deze ACV app vervangt de huidige ‘Afvalwijzer app’ die per 1 januari 2019 niet meer in gebruik is. De ACV app is beschikbaar in de App Store en in de Google Play Store.

In deze nieuwe ACV app kunt u zien wanneer hun afval wordt opgehaald. Dat is handig voor de komende weken als er op feestdagen geen afval wordt opgehaald, maar op de zogenoemde vervangende ophaaldagen. U kunt ook de dichtstbijzijnde locaties bekijken van de textiel-, glas- of luiercontainer en als je even twijfelt welk afval in welke kliko moet, dan is de app te raadplegen met ‘welk afval waar’. Via deze app is het ook mogelijk om een herinnering in te stellen wanneer welke kliko of de PMD-zak aan de weg gezet moet worden.

Website en e-mail herinneringen
Inwoners, die geen gebruik maken van een smartphone, kunnen de website www.acv-afvalkalender.nl bezoeken. Via deze website is de jaarkalender te downloaden en te printen en is het mogelijk om een herinnering in te stellen die u per e-mail ontvangt. Ontving u voorheen dus e-mail notificicatie via Afvalwijzer, stel dan opnieuw herinneringen in via www.acv-afvalkalender.nl

Met deze app wil ACV inwoners snel en makkelijk van informatie voorzien rondom de afvalinzameling en ook een handje helpen om meer afval te recyclen, zodat er minder restafval overblijft. De ACV app wordt in de toekomst uitgebreid afvalzaken te regelen, zoals aanmelden voor grof vuil, aanvraag milieupas of om de aanhanger via het afvalbrengstation te reserveren.

Ga terug naar het overzicht