Contact

Elektrische apparaten voor het goede doel

Elektrische apparaten voor het goede doel

Inzamelcampagne Wecycle

Deze actie maakt onderdeel uit van de landelijke inzamelcampagne van Wecycle om het inleveren van elektrische apparaten op Afvalbrengstations stimuleren. Met het inleveren van elektrische apparaten kunnen punten verdiend worden. Dit werkt via GPS. De 25 gemeenten die op 31 augustus 2017 de meeste punten per inwoner hebben, ontvangen van Wecycle een sponsorcheque ter waarde van € 1000,- voor hun zelfgekozen goede doel. In Renkum is dat Dierenambulance Nederrijn, in Veenendaal Doorgeefluik Veenendaal en in Wageningen Speeltuinvereniging Tuindorp. De tussenstand kunt u hier bekijken.

Zo doet u mee

  • Ga naar het Afvalbrengstation in uw gemeente.
  • Lever kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen in.
  • Ga ter plekke op uw smartphone naar wecycle.nl/inleveren. Dit kan overigens ook via een smartphone van een medewerker of iemand anders.
  • Check in bij uw gemeente en geef uw punten voor het goede doel.
  • U ontvangt een bevestigingsmail. Bevestig uw deelname via de link in de mail. Daarin leest u direct of u een nieuw apparaat gewonnen heeft.

Over Wecycle

Wecycle is een landelijke organisatie die verantwoordelijk is voor de recycling van elektrische apparaten die ingeleverd worden op bijvoorbeeld Afvalbrengstations. Meer informatie over Wecycle en de inzamelactie: www.wecycle.nl/inleveren.

 

Ga terug naar het overzicht