Contact

Steun GVVV: lever elektrische apparaten en spaarlampen in op afvalbrengstation Wageningselaan 58

Steun GVVV: lever elektrische apparaten en spaarlampen in op afvalbrengstation Wageningselaan 58

Lever in de periode van 1 januari t/m 30 april 2016 afgedankte kleine elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) in bij het afvalbrengstation aan de Wageningselaan 58 of de Restore kringloopwinkel aan de Groeneveldselaan 14. Op deze manier maakt GVVV kans op 1000 euro en jijzelf op leuke prijzen. Het betreft hier een landelijke inzamelcampagne van Wecycle om het inleveren van elektrische apparaten op de afvalbrengstations te stimuleren.

Met het inleveren van elektrische apparaten kunnen punten verdiend worden. De 25 gemeenten die op 30 april 2016 de meeste punten hebben per inwoner ontvangen van Wecycle een sponsorcheque ter waarde van 1000 voor hun zelfgekozen goede doel. In gemeente Veenendaal is dat GVV. Dit goede doel is bepaald door inwoners via de Facebookpagina van ACV. GVVV heeft aan gemeente en ACV laten weten het nog binnen te halen geldbedrag te willen besteden aan een nog nader te bepalen (jeugd)doel.

Wat jij moet doen

  • Ga naar het afvalbrengstation aan de Wageningselaan 58 of de Restore kringloopwinkel aan de Groeneveldselaan 14
  • Lever je oude apparaten en spaarlampen in (Restore kringloop is blij met werkende apparaten, op het afvalbrengstation zijn kapotte welkom)
  • Ga ter plekke op je smartphone naar wecycle.nl/inleveren
  • Klik op Check in (let op: check in bij je gemeente, dit werkt via GPS) en laat je e-mailadres achter (je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om met je te communiceren over de uitvoering van de actie)
  • Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met een link om deelname aan de actie te bevestigen. Na bevestiging worden punten bijgeschreven bij het goede doel in jouw gemeente (in dit geval GVV) op de Wecyle-actiepagina www.wecycle.nl/inleveren. Het aantal punten dat per inleverbeurt van een inwoner wordt bijgeschreven is 100 000 punten gedeeld door het aantal inwoners in jouw gemeente (in Veenendaal is dat ongeveer 63456) De score per gemeente is het totaal aantal punten gedeeld door het aantal inwoners. In de bevestigingsmail staat ook of je zelf iets hebt gewonnen (een nieuw apparaat).
  • Je kunt je punten voor GVVV verdubbelen door mee te doen met een enquête over het afvalbrengstation. De link hiervoor staat in de bevestigingsmail.

Wecycle
Wecycle is een landelijke organisatie die verantwoordelijk is voor de recycling van elektrische apparaten die ingeleverd worden op bijvoorbeeld afvalbrengstations. Meer informatie over Wecycle en de inzamelactie: www.wecycle.nl/inleveren.

Ga terug naar het overzicht