Contact

Dienstverlening

ACV is verantwoordelijk voor het inzamelen van afval binnen de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Veenendaal en Wageningen. Ook de afvalbrengstations in deze gemeenten vallen onder ons beheer. Daarnaast zijn we actief op het gebied van gladheidbestrijding, het reinigen van wegverhardingen, de riolering onder de verharding en plaagdierbestrijding.

Bedrijven en particulieren

Ook bedrijven, instellingen en particulieren weten ons te vinden. Doe uw voordeel met onze jarenlange ervaring en maak gebruik van onze directe oplossingen.

Denkt u aan het verhuur afvalcontainers, opslagruimte, tuinafval en plaagdierbestrijding. Of aan afvalinzameling en onderhoudsdiensten voor bedrijven, zoals het vegen van bedrijfsterreinen, gladheidbestrijding en rioolreiniging. U kunt het met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. ACV Bedrijven BV heeft een eigen website: www.containerdiensten.nl

Restore Kringloop

Restore Kringloop is ons regionale kringloopcentrum met vestigingen in Ede en Veenendaal. Het is een boeiend warenhuis voor iedereen die kosten- en/of milieubewust wil kopen. Wij zijn ons bewust van de noodzaak om hergebruik te stimuleren. Hergebruik dat werk oplevert voor Restore-medewerkers. Dat kan zowel betaald als onbetaald zijn. In leer en werktrajecten of gewoon om nuttig bezig te zijn en parate kennis in te zetten op een maatschappelijk verantwoorde manier. Voor meer informatie kijkt u op www.restorekringloop.nl.