Doorgaan naar artikel

Vacature Machinisten

Werken in de buitenlucht? Wij zijn op zoek naar Machinisten. 

Wat doet een machinist?

’s Morgens ben je vroeg op weg naar de locatie waar je die dag aan het werk gaat. Daar ga je met de machine of het voertuig aan de slag waardoor jij ervoor zorgt dat de straat, stoep en/of het gras er weer verzorgd uitziet. Wanneer je werkdag erop zit, ga je met een voldaan gevoel weer lekker op tijd naar huis zodat je tijd hebt voor andere leuke dingen!

Bij ACV Beheer Openbare Ruimte werken we met verschillende gespecialiseerde machines en werkvoertuigen. We maaien gazons, beheersen onkruidgroei op verhardingen en vegen de wegen en straten. Om dit werk goed uit te kunnen voeren, zoeken we collega’s die ervaring met deze machines- en gevoel voor techniek hebben en graag zelfstandig werken.

Voor de volgende machines zoeken we machinisten:

WAVE machine: als WAVE machinist voer je niet-chemische onkruidbestrijding uit. Met een compacte (kleine), wendbare machine rijd je over stoepen en wandelpaden om het onkruid op de verhardingen te bestrijden met heet water. Zo houd je de straten en stoepen mooi vrij van onkruid.

Veegmachine: met je (borstel)veegmachine ga je de wijken in. Je kunt kaart- en beeldbestekken lezen, krappe bochten draaien en met een derde borstel tegelijk straten, trottoirs en goten schoonvegen. In de herfst werk je veel samen met collega’s van de groenvoorziening om het blad op te ruimen.

Maaimachine: als maaimachinist bestuur je een wendbare machine en werk je tijdens het maaiseizoen zelfstandig maar binnen een hecht team.

Dit heb je nodig voor het werken op de machines:

Ons aanbod:

Wil je onderdeel worden van het team? Stuur een bericht via WhatsApp naar 0318-648160.

Eerst meer informatie?

Bel met Arjan Rosseel, teammanager Beheer Openbare Ruimte via 06 - 18088073.