Contact

Nationale Recycleweek 14-21 oktober

Nationale Recycleweek 14-21 oktober

Oude elektronische en elektrische apparaten en kapotte lampen worden nog wel eens bij het restafval gedaan. Dat is zonde, juist in het zogenoemde e-waste zitten vaak zeldzame grondstoffen die teruggewonnen kunnen worden.

Gratis Jekko inzamelbox of gratis Wecycle kaartspel voor snelle inleveraars
In de Nationale Recycleweek kunt u op het afvalbrengstation een handige Jekko inzamelbox krijgen als u 3 kapotte lampen of een elektrisch apparaat inlevert. Ook zijn er op het afvalbrengstation leuke Wecycle kaartspelen verkrijgbaar als u minimaal drie oude lampen, armaturen of andere elektrische apparaten inlevert. Voor beide geldt op=op.

De vernieuwde Jekko inzamelbox is een handig hulpmiddel om kapotte (spaar)lampen, kleine elektrische apparaten, kapotte spaarlampen en lege batterijen netjes op één centrale plek te bewaren. Als de losse bakjes vol zijn, kunt u ze afzonderlijk of tegelijk heel eenvoudig meenemen naar de supermarkt, bouwmarkt, elektro-retailer of het afvalbrengstation van de gemeente om de afgedankte spullen daar in één keer in een Wecycle inzamelbak te deponeren. De vernieuwde Jekko heeft een nieuw design en is duurzamer dan de vorige versie omdat hij geen kunststof onderdelen meer bevat. Er passen nu ook makkelijk kleine armaturen zoals zaklampen en led-kaarsen in. Vaak liggen verstopt in lades, kasten en dozen nog veel vergeten kapotte lampen en apparaten. Doe ook mee met de Nationale Recycleweek en lever ze in!

 

Ga terug naar het overzicht