Contact

Afvalpas (aanvraag) / applying for waste disposal pass

Inwoners van Gemeente Wageningen hebben een afvalpas nodig om afval te brengen bij het afvalbrengstation aan Nudepark en/of ondergrondse containers. Een afvalpas is adresgebonden en elk adres heeft 1 afvalpas. De pas is alleen voor inwoners van Gemeente Wageningen beschikbaar.

  • Is de pas kwijt/beschadigd? Vraag een nieuwe afvalpas aan via onderstaand formulier. De kosten voor een nieuwe afvalpas zijn € 17,50. U rekent meteen af via Ideal. Uploaden van kopie koop/huurcontract is niet nodig.
  • Heeft de vorige bewoner geen afvalpas achtergelaten of woont u in een nieuwbouwhuis? Dan is de afvalpas gratis. U dient wel een kopie van koop/huurcontract te uploaden met daarin datum overdracht (max. 1 jaar geleden). Zonder contract kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen. Vink anders hieronder aan 'pas beschadigd of kwijt'. Tegen betaling van €17,50,- ontvangt u de afvalpas.
  • Let op: de afvalpas is alleen beschikbaar voor inwoners van gemeente Wageningen.

Vul onderstaand formulier in en betaal via Ideal. De aanvraag wordt gecontroleerd bij de gemeente Wageningen - afdeling Burgerzaken. De pas wordt binnen 5 werkdagen per post verzonden.

Afvalpas aanvraagformulier / waste disposal pass application form:

Ik vraag een afvalpas aan voor / I'm applying for a waste disposal pass for *De afvalpas vraag ik aan omdat / I'm applying for a pass because *Upload hier een kopie koopcontract/ upload your purchase contract(.jpeg of .pdf)

Selecteer bestand
Geslacht / gender *
Verstuur / send