Contact

Inzamelactie goed doel

Dit voorjaar doen de ACV-gemeenten  Renkum, Veenendaal en Wageningen weer mee aan de landelijke inlevercampagne van Wecycle om het inleveren van kleine elektrische apparaten op de afvalbrengstations te stimuleren. Met deze inlevercampagne maken de drie gemeenten kans op een sponsorcheque ter waarde van 1000 euro voor een lokaal goed doel.

Inwoners kunnen op de Facebook-pagina's van de gemeentes en ACV tot en met vrijdag 7 april in de reacties onder het bericht goede doelen aanmelden (1 per reactie). Ook kunnen die goede doelen geliked worden. Het goede doel met de meeste likes komt in aanmerking voor de sponsorcheque 

Spelregels inzamelactie
Inwoners die in de periode van Koningsdag (27 april) tot en met 31 augustus kleine elektrische apparaten en/of energiezuinige lampen (zoals spaarlampen) inleveren op hun afvalbrengstation, verdienen hiermee punten voor hun gemeente. Dit werkt via GPS. De 25 gemeenten die op 31 augustus 2017 de meeste punten hebben per inwoner ontvangen van Wecycle een sponsorcheque ter waarde van €1000 voor hun zelfgekozen goede doel. Er worden ook onder inwoners zelf prijzen verloot.

Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland.