Contact

Afvalpas aanvraagformulier

Om afval te brengen bij het afvalbrengstation aan de Neonstraat en/of ondergrondse verzamelcontainers, heeft u een afvalpas nodig. Op de afvalpas staat een tegoed waarmee u gratis een bepaalde hoeveelheid grof huishoudelijk (tuin)afval kunt wegbrengen of laten ophalen.

Nieuwe afvalpas nodig?

  • Is de afvalpas beschadigd of bent u de afvalpas kwijt, tegen betaling (via Ideal) van €15,- ontvangt u een nieuwe afvalpas met daarop het eventuele tegoed van uw verloren of beschadigde afvalpas. De oude afvalpas wordt geblokkeerd. U betaalt meteen via Ideal. Uploaden van kopie huur-/koopcontract is niet nodig.
  • Heeft de vorige bewoner geen afvalpas achtergelaten of woont u in een nieuwbouwhuis? Dan is de afvalpas gratis. U dient wel een kopie van huur-/koopcontract te uploaden met daarin datum overdracht (max. 1 jaar geleden). Zonder contract kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen. Vink anders hieronder aan 'pas beschadigd of kwijt'. Tegen betaling van €15,- ontvangt u de afvalpas.

Vul onderstaand formulier in en betaal via Ideal. De pas wordt binnen 5 werkdagen per post verzonden.

Ik vraag een afvalpas aan voor *


De afvalpas vraag ik aan omdat *Upload hier een kopie huur/koopcontract (.jpeg of .pdf). (De gegevens worden na een week vernietigd.)

Selecteer bestandGeslacht* *
Verstuur