Doorgaan naar artikel

Gewijzigde gft+e inzameling in augustus

Gepubliceerd op: 26-6-2023

Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt legen we in de maand augustus om de week gft+e kliko’s. Uw kliko wordt in augustus 2023 twee in plaats van vier keer geleegd. Wilt u weten wanneer wij uw kliko komen legen? Bekijk de actuele ophaaldagen via de ACV-app of www.acv-afvalkalender.nl.


Wij begrijpen dat het vervelend is, maar we hebben er alles aan gedaan om de planning rond te krijgen, dat is in een krappe arbeidsmarkt lastig. Tot slot vinden we goed werkgeverschap belangrijk en gunnen we ons collega’s in de vakantieperiode hun welverdiende rust.

Breng uw tuinafval puntenvrij (gratis) naar het afvalbrengstation

Zit uw gft+e kliko vol? In de maand augustus kunt u puntenvrij (gratis) uw tuinafval naar het afvalbrengstation brengen. Meld bij de poort van het afvalbrengstation dat u uitsluitend tuinafval komt brengen, er gaat dan geen punt af van uw afvalpas. Onder tuinafval verstaan wij snoei, maai, blad- en takkenafval. Etensresten vallen hier niet onder. Let op: u krijgt toegang tot het afvalbrengstation op het vertoon van uw afvalpas

Check de afvalkalender

Wilt weten wanneer wij uw kliko komen legen? Ga naar www.acv-afvalkalender.nl of download de ACV-app voor actuele ophaaldagen.

Tips voor stankvrije kliko

Met zomerse temperaturen kan je gft+e kliko gaan stinken. Wij geven u graag wat handige tips voor een stankvrije kliko.


Location