Contact

Milieupas (aanvragen)

Om afval te brengen bij het afvalbrengstation aan de Wageningselaan en/of ondergrondse brengcontainers in Veenendaal, heeft u een milieupas nodig.

Nieuwe milieupas nodig?

  • Is de milieupas beschadigd of bent u de afvalpas kwijt, tegen betaling (via Ideal) van €15,60 ontvangt u een nieuwe milieupas. Uploaden van kopie koop/huurcontract is niet nodig.
  • Heeft de vorige bewoner geen milieupas achtergelaten of woont u in een nieuwbouwhuis? Dan is de milieupas gratis. U dient wel een kopie van koop/huurcontract te uploaden met daarin datum overdracht (max. 1 jaar geleden). Zonder contract kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen. Vink anders hieronder aan 'pas beschadigd of kwijt'. Tegen betaling van €15,60 ontvangt u de milieupas.

Vul onderstaand formulier in en betaal via Ideal om de milieupas aan te vragen. De pas wordt binnen 5 werkdagen per post verzonden. Let op: dit formulier is alleen bedoeld voor inwoners van Veenendaal. 

Ik vraag een milieupas aan voor *De milieupas vraag ik aan omdat *Upload hier een kopie huur/koopcontract (.jpeg of .pdf)

Selecteer bestand
Geslacht *
Verstuur