Contact

Afvalbrengstation Wageningen

Adres:
Nudepark 77, Wageningen

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 07.30 - 16.00 uur
zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Het afvalbrengstation is op feestdagen gesloten. Op 24-12-2016 en op 31-12-2016 sluit het afvalbrengstation om 15.00 uur. Op Goede Vrijdag en op de dag na Hemelvaart zijn wij wel geopend.

Herbruikbare goederen?
Breng deze naar Emmaus Regenboog aan de Herenstraat 9!

Wat kunt u op het afvalbrengstation brengen?
Op het station kunt u veel soorten huisvuil brengen: grof huisvuil, tuinafval, papier, flessenglas en vlakglas, metalen (ijzer en andere metalen), textiel en schoenen, grote en kleine elektrische apparaten, bouw-en sloopafval, schoon puin (stenen en tegels), dakafval, autobanden, klein chemisch afval, hout, geïmpregneerd hout, kurk, wegwerpluiers en asbest.

Afval zelf in juiste container deponeren
Op het afvalbrengstation moet u zelf uw afval in de juiste bak deponeren. Onze medewerkers kunnen u aanwijzingen geven m.b.t. de juiste container voor uw afvalsoort maar mogen u niet helpen met het uitladen. (Dit vanwege regels omtrent tillen en veilig werken en vanwege aansprakelijkheid voor mogelijke schade aan uw voertuig.)

Per keer mag u maximaal 1,5 m³ brengen.

Asbest
Voor asbest is voorzichtigheid geboden. Asbest mag alleen goed verpakt worden aangeleverd. Voor grotere hoeveelheden kunt u advies vragen bij het Loket Ruimte, tel. 492 700.

Afvalpas
Elk huishouden heeft begin 2013, tegelijk met de afvalkalender, een toegangspasje voor het Afvalbrengstation ontvangen. Met dit pasje kunt u de slagboom van het Afvalbrengstation openen. Als u met de fiets komt heeft u het pasje niet per se nodig.

Let op: dit pasje krijgt u eenmalig en is voor meerdere jaren geldig. U ontvangt dus niet elk jaar een nieuw pasje.

Mocht u het pasje kwijtraken, dan kunt u contact opnemen met ACV via 0318 648 160 of info@acv-groep.nl.