Doorgaan naar artikel

Volg hier de laatste ontwikkelingen rondom het winterse weer

Gepubliceerd op: 8-2-2021

Op deze pagina blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de winterse omstandigheden. Houd ook onze ACV app en onze sociale media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

 

NIEUW 15-02-2021
LET OP: Vanwege gladheid door ijzel gaat vandaag, 15 februari de afvalinzameling deels niet door. Het gaat om de volgende inzamelrondes:

De nieuwe inzameldatum is zaterdag 20 februari

10-02-2021
De milieubus voor het Klein Chemisch Afval rijdt deze week (8 februari tot en met 12 februari) niet meer als gevolg van de weersomstandigheden. Dit houdt in dat voor de gemeente Ede en Wageningen de bus niet langs de bekende locaties rijdt. 

09-02-2021
Op 9 februari is de papierinzameling in Doortwerth (Gem. Renkum) niet doorgegaan vanwege het weer. De nieuwe inzamelingsdatum is dinsdag 16 febuari. 

08-02-2021
LET OP: Vanwege de weersomstandigheden wordt morgen 9 februari het papier in de Gemeente Renkum niet opgehaald. Dit geldt alleen voor Doorwerth. Een nieuwe datum volgt. 

08-02-2021
Komende week zorgen wij ervoor dat de afvalinzameling doorgaat zoals u van ons gewend bent, op de dag die u gewend bent. Onze medewerkers zijn profesionals in hun werk, en zorgen dat veiligheid voorop blijft staan. Het kan zijn dat uw straat onbegaanbaar is geworden door de winterse omstandigheden. Dit kan ervoor zorgen dat hierdoor uw afval niet opgehaald wordt. U hoeft hiervoor niet extra contact op te nemen met ons. Wij zorgen ervoor dat later deze week uw afval alsnog opgehaald wordt. 

08-02-2021
Onze afvalbrengstations in de gemeenten Ede, Renkum, Veenendaal en Wageningen zijn gewoon geopend op de gebruikelijke openingstijden. Kom alleen als het echt noodzakelijk is. Houd hierbij rekening met de huidige weersomstandigheden en denk aan de veiligheid van anderen en uzelf. 

05-02-2021
Op maandag 8 februari rijdt de milieubus niet als gevolg van de verwachte weersomstandigheden. Hierdoor kan het klein chemisch afval niet ingezameld worden. Dit geldt voor de volgende locaties: 

04-02-2021
Wintertips. Voorkom dat uw afval niet vastvriest. Wij hebben de tips op een rijtje gezet. 
Klik hier om deze tips te lezen. 

Houd hiervoor onze kanalen in de gaten. Via deze website, sociale media en de ACV app blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 0318 648 160. 

Hartelijk dank voor uw begrip. 


Location