Doorgaan naar artikel

GSB functies bij ACV

Voor onze afdeling Grondstoffenbeheer zijn we met regelmaat op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:
 

Samen met de chauffeur (en eventueel een collega belader) rijden jullie met de vuilniswagen een route door de woonwijken om het afval in te zamelen wat in containers aan de straat is gezet.

Als belader loop je achter de vuilniswagen. Je leegt de containers door ze in de belading te hangen en zet ze daarna weer netjes terug.

In smalle straatjes en op onoverzichtelijk punten help je de chauffeur door aanwijzingen te geven.

Heb je interesse? Solliciteer via Timing! 

Je bestuurt de vuilniswagen door de woonwijken om het afval in te zamelen wat in containers aan de straat is gezet. Samen met 1 of 2 collega’s ben je hiervoor op pad.

Je bent verantwoordelijk voor klein onderhoud en schoonhouden van het inzamelvoertuig. Ook zorg je voor het bijhouden van administratie zoals weegbonnen en rittenstaten.

Voor dit werk dien je te beschikken over een rijbewijs C met code 95 en een digitale bestuurderskaart.

 

Als medewerker ABS straal je klantvriendelijkheid uit en vind je het leuk om bezoekers die hun afval komen brengen te verwelkomen. Je wijst aan waar ze welk afval kunnen storten en je houdt hier toezicht op.

Je zorgt ervoor dat het ABS netjes blijft en iedereen zich aan de regels houdt. Iemand op een prettige manier aanspreken op fouten kun je goed. Je werkt de hele dag buiten.

Open sollicitatie 

Een open sollicitatie kun je sturen via het onderstaande formulier of naar: ACV, Afdeling HR, Postbus 3, 6710 BA EDE of e-mail naar personeelszaken via solliciteren@acv-groep.nl

Solliciteren?

Vul onderstaand formulier in of stuur een whatsapp naar 0318 - 648 160.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou u zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Alles ingevuld? Klik dan op versturen.

Location