Doorgaan naar artikel

Nominatie Oog voor Veenendaal-prijs voor buurtpreventie Prins Willem-Alexanderpark

Gepubliceerd op: 23-7-2020

Op woensdag 22 juli kregen vrijwilligers van buurtpreventie Prins Willem-Alexanderpark de nominatie voor de Oog voor Veenendaal-prijs uitgereikt. Zij ontvingen deze nominatie, omdat ze een bijzondere bijdrage leveren aan een leefbaar en veilig Veenendaal.

Onder het mom van de viering van de plaatsing van gf+e-zuilen (zuilen voor het aanbieden van groente-, fruit- en etensresten) in de wijk werden de genomineerde vrijwilligers uitgenodigd door wijkmanager Nadia Aliyat. Ze waren erg verrast met de nominatie en blij met de waardering.

Op de foto: De genomineerden (rij voor), samen met Schonebuurtcoaches Mandy en Bjürn en manager Uitvoering Edo Dokter, bij twee van de nieuwe gf+e-zuilen aan het Prins Willem-Alexanderpark.

Het zorgen voor draagvlak voor de gf+e-zuilen is één van de recentste prestaties van dit team. Zij zamelden handtekeningen in bij de bewoners van de flats om de komst van de gf+e-zuilen te realiseren. Ook wordt door de goede samenwerking met de Schone Buurt Coaches van ACV  een stap gezet richting een schonere buurt! Wij zijn erg blij met de actieve inzet van het buurtpreventieteam. Nogmaals gefeliciteerd!

De Oog voor Veenendaal-prijs

De Oog voor Veenendaal-prijs is een prijs voor Veenendaalse inwoners of groep inwoners die zich op een bijzondere wijze inzetten voor de leefbaarheid en veiligheid in een buurt of wijk. De prijs, een Twinkeling-cadeaubon ter waarde van € 500,- wordt jaarlijks tijdens de nieuwjaarreceptie uitgereikt. Op jaarbasis ontvangen maximaal 10 inwoners of bewonersgroepen een nominatie.

Ook iemand nomineren?

Wilt u ook iemand nomineren neem dan contact op met één van de wijkmanagers. Meer informatie vindt u op www.veenendaal.nl/aanvragen-en-regelen/voordracht-oog-voor-veenendaalprijs.

 


Location