Doorgaan naar artikel

oplossing tegen vieze geur gft en/of maden in gft-minicontainer

Met warme temperaturen kunnen uw gft+e (groente, fruit, tuinafval en etensresten) en pmd-afval erg gaan stinken. Om ongewenste geuren en overlast te voorkomen hebben we een paar tips voor je:

 

Gft+etensresten

 

PMD-afval

Restafval

 

Als aanvulling op deze tips bieden we twee oplossingen aan om nog effectievere aanpassingen aan je kliko toe te voegen: de Greenclip en de Anti Maden & Geur Kliko Klep. Als je op zoek bent naar een nog grondigere aanpak, zijn deze oplossingen perfect geschikt.

Anti Maden & Geur Kliko Klep

Met de Anti Maden & Geur Kliko Klep kunt u nare geuren, maden en vliegen effectief buiten uw container houden. Deze klep biedt verschillende voordelen, waaronder:

Geen stank: De afdichting en het filter voorkomen nare geuren, waardoor uw omgeving frisser blijft.

Geen maden & vliegen: De elastische rubberen afdichting houdt maden en vliegen buiten de container, wat resulteert in een schoner en hygiënischer milieu.

Eenvoudige installatie: De klep is gemakkelijk te monteren op verschillende maten rolcontainers en vereist slechts enkele minuten van uw tijd.

Verbeterde hygiëne: Door het weren van maden, vliegen en nare geuren draagt de Anti Maden & Geur Kliko Klep bij aan een verbeterde hygiëne rondom uw rolcontainer.

Bekijk voor meer informatie over de anti maden & geur kliko klep de website van Skunqy

 

Greenclip:

De Greenclip biedt een slimme oplossing voor het maximaliseren van de ruimte in uw container en het verminderen van vervelende geuren. Enkele voordelen van de Greenclip zijn:

 

Ruimtebesparing: Het uitdrogen van het GFT-afval zorgt voor meer ruimte in de bak, waardoor u langer kunt wachten voordat de container vol is.

Gemakkelijk hanteren: Het verminderde gewicht van het afval maakt het hanteren van de container eenvoudiger en minder belastend.

Verbeterde compostkwaliteit: Door het onttrekken van vocht aan het GFT-afval wordt de kwaliteit van de compost die wordt geproduceerd verbeterd.

Milieuvriendelijkheid: Vermindering van het volume per bak kan leiden tot verlenging van de inzamelroutes of zelfs tot minder frequente inzameling, wat de CO2-uitstoot kan verminderen.

Voor meer informatie over bezoek de website van Green Clip.

 

Zowel de Greenclip als de Anti Maden & Geur Kliko Klep bieden effectieve manieren om vieze geuren en maden in uw GFT-minicontainer te bestrijden.

Het is belangrijk om te weten dat ACV niet aansprakelijk kan worden gesteld voor eventuele schade als gevolg van aanpassingen aan uw minicontainer. Dit omvat situaties waarin de container tijdens de inzameling verloren gaat in het inzamelvoertuig, of als de clip of het filterdeksel beschadigd raakt. Wij adviseren om voorzichtig te zijn met het aanpassen van de minicontainer om ongewenste situaties te voorkomen.

Ook adviseren wij om de originele klep van de kliko te bewaren, zo kan deze altijd opnieuw bevestigd worden bij verlies van de andere of bij een verhuizing. Dit helpt de functionaliteit van de minicontainer te behouden en vermindert het risico op ongewenste situatie

 


Location