Doorgaan naar artikel

Per 1 september 2022 reserveren voor afvalbrengstation Ede

Gepubliceerd op: 1-6-2022

Vanaf donderdag 1 september gaat het afvalbrengstation in Ede werken met een reserveringssysteem. Vanaf dan kunt u als inwoner van gemeente Ede en Renswoude alleen met een reservering bij het afvalbrengstation terecht.


Zo behoren de wachttijden en wachtrijen tot het verleden. U kunt als inwoner het tijdstip van uw bezoek afstemmen op uw agenda.

Online reserveren

Vanaf augustus kunt u al een reservering maken voor september. Dit kan via de ACV-app en via www.acv-groep.nl/afvalbrengstation. Zodra een reservering maken mogelijk is, ontvangt u een bericht via de ACV-app. Tot 31 augustus kunt u het afvalbrengstation nog bezoeken zonder afspraak. Wilt u meer informatie? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Voorwaarden

Naast het reserveringssysteem gelden vanaf 1 september 2022 enkele voorwaarden voor uw bezoek aan het afvalbrengstation. Dit is nodig om het reserveringssysteem in goede orde te laten verlopen. Hiervoor vragen wij u zich dan aan de volgende voorwaarden te houden:

Wilt u uw afspraak annuleren of iets wijzigen? In de reserveringsbevestiging vindt u daarvoor een link. wordt aangeraden de voorwaarden in de bevestigingsmail goed door te lezen voor het bezoek aan het afvalbrengstation. 


Location