Doorgaan naar artikel

ACV bij u op bezoek

Vanzelfsprekend in de buurt! Daarom bent u niet alleen welkom om bij ons een kijkje in de keuken te nemen. Maar op verzoek komen wij ook graag bij u langs.

Vuilniswagen op het schoolplein?

Onze chauffeurs komen graag langs met hun gele vuilniswagen! Ze vertellen wat over hun dagelijkse werk en natuurlijk kan er achterop de treeplank worden gestaan. Ook is er een mogelijkheid om een leuke afvalbingo te spelen in de klas met onze SchoneBuurtCoaches. Een mooi lesprogramma voor de groepen 1 t/m 4! Voor een impressie van zo'n bezoek, kijk op ons YouTube-kanaal. Voor de groepen 5 t/m 8 bieden wij een lesprogramma aan op ACV-locatie. Zie voor meer informatie hierover de pagina 'Op excursie bij ACV'.

Presentatie in uw buurthuis, wijkhuis, verzorgingshuis etcetera

Op verzoek komen wij ook graag in uw buurthuis, wijkhuis, verzorgingshuis etcetera een presentatie geven over afval, grondstoffen en het belang van recycling.

Strooiauto op het schoolplein?

Strooiwagen op het schoolplein? Bij ACV kan dat! Voor de groepen 6 t/m 8 hebben we een lespakket over gladheid beschikbaar. Deze bestaat uit het bekijken van een strooiwagen, een korte interactieve presentatie inclusief filmpjes en een leuke verrassing voor alle leerlingen. Voor de jongere kinderen hebben wij een winterse kleurplaat beschikbaar.

Meer weten of een afspraak maken?

Location