Doorgaan naar artikel

BOR functies bij ACV

Voor onze afdeling Beheer Openbare Ruimte zijn we met regelmaat op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:
 

Werken in het groen betekent dat je veel met je handen werkt en veel buiten bent. Samen met je collega’s werk je onder leiding van een voorman in de openbare ruimte en zorg je ervoor dat de woonwijken, parken en plantsoenen netjes zijn.

De werkzaamheden bestaan uit bladblazen, schoffelen en zwerfvuil opruimen. Hoe meer ervaren je bent in het werk, hoe meer machines je mag gebruiken en word je ook ingezet op bijvoorbeeld hagen snoeien, maaien met een bosmaaier en stamschot verwijderen.
 

Als (borstel)veegmachinist ga je met je veegmachine de wijken in. Je kunt kaart- en beeldbestekken lezen, krappe bochten draaien en met een derde borstel tegelijk straten, trottoirs en goten schoonvegen.

In de herfst werk je veelal samen met collega’s van de groenvoorziening om het blad op te ruimen. Voor het werken op de veegmachine heb je tenminste een rijbewijs B nodig.   

Je kunt ook worden ingezet op onze WAVE machine om niet-chemische onkruidbestrijding uit te voeren. Met een compacte, wendbare machine rijd je over stoepen en wandelpaden om het onkruid op de verhardingen te bestrijden met heet water.

Zo hou je de straten en stoepen mooi vrij van onkruid. Voor het werken op de WAVE heb je tenminste een trekker rijbewijs nodig.
 

Als maaimachinist bestuur je een wendbare machine. Je werkt zelfstandig, maar binnen een hechte ploeg van collega maaiers. Je stemt het werk af met de werkleider en collega’s, maar tijdens het maaiwerk werk je alleen.

Je houdt van machinaal werk en vind het een uitdaging om met de wendbare machine vlot te kunnen werken. Buiten het maaiseizoen werk je ook graag mee bij andere voorkomende werkzaamheden in de openbare ruimte.

Voor het werken op de maaier heb je tenminste een trekker rijbewijs (of een rijbewijs BE) nodig.
 

Samen met een collega rijd je met een grote vrachtwagen en maak je de putten en kolken in de straat schoon. Je loopt voor de wagen uit, maakt de putdeksels los en zuigt de putten schoon met de zuigpijp van de kolkenzuiger.

Zo zorg je ervoor dat putten goed kunnen doorlopen en wegen en straten niet blank komen te staan bij een stevige regenbui. En zo blijft ook het riool schoon en goed functionerend.

Je hebt plezier in stevig doorwerken en vind het leuk om samen met een collega verantwoordelijk te zijn voor een mooi resultaat. Tijdens het werk loop je veel en blijf je goed in conditie.

Open sollicitatie 

Een open sollicitatie kun je sturen via het onderstaande formulier of naar: ACV, Afdeling HR, Postbus 3, 6710 BA EDE of e-mail naar personeelszaken via solliciteren@acv-groep.nl

Solliciteren?

Vul onderstaand formulier in of stuur een whatsapp naar 0318 - 648 160.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou u zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Alles ingevuld? Klik dan op versturen.

Interesse in een van de functies?

Stuur ons dan een whatsapp en laat weten in welke functie je geïnteresseerd bent. 

Location