Doorgaan naar artikel

BOR functies bij ACV

Voor onze afdeling Beheer Openbare Ruimte zijn we met regelmaat op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:
 

Werken in het groen betekent dat je veel met je handen werkt en veel buiten bent. Samen met je collega’s werk je onder leiding van een voorman in de openbare ruimte en zorg je ervoor dat de woonwijken, parken en plantsoenen netjes zijn.

De werkzaamheden bestaan uit bladblazen, schoffelen en zwerfvuil opruimen. Hoe meer ervaren je bent in het werk, hoe meer machines je mag gebruiken en word je ook ingezet op bijvoorbeeld hagen snoeien, maaien met een bosmaaier en stamschot verwijderen.
 

 

Samen met een collega rijd je met een grote vrachtwagen en maak je de putten en kolken in de straat schoon. Je loopt voor de wagen uit, maakt de putdeksels los en zuigt de putten schoon met de zuigpijp van de kolkenzuiger.

Zo zorg je ervoor dat putten goed kunnen doorlopen en wegen en straten niet blank komen te staan bij een stevige regenbui. En zo blijft ook het riool schoon en goed functionerend.

Je hebt plezier in stevig doorwerken en vind het leuk om samen met een collega verantwoordelijk te zijn voor een mooi resultaat. Tijdens het werk loop je veel en blijf je goed in conditie.

Open sollicitatie 

Een open sollicitatie kun je sturen via het onderstaande formulier of naar: ACV, Afdeling HR, Postbus 3, 6710 BA EDE of e-mail naar personeelszaken via solliciteren@acv-groep.nl

Solliciteren?

Vul onderstaand formulier in of stuur een whatsapp naar 0318 - 648 160.

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou u zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Alles ingevuld? Klik dan op versturen.

Interesse in een van de functies?

Stuur ons dan een whatsapp en laat weten in welke functie je geïnteresseerd bent. 

Location